top of page

TEHOSTE- JA EFEKTISEINÄT SEKÄ ERIKOISPINNOITTEET

Yksinkertaisimmillään tehosteseinä on yksivärinen, tilan muista seinistä väriltään poikkeava seinä, joka sointuu kokonaisuuteen antaen tilalle kontrastia ja persoonallisuutta.

Usein tehosteseiniin halutaan kuitenkin lisätä ulottuvuutta ja visuaalista kiinnostavuutta erilaisten kuviointien, tekstuurien ja erikoispinnoitteiden avulla. Persoonalliset moniulotteiset tehosteseinät elävöittävät seinäpintaa ja tuovat tilaan syvyyttä sekä ainutlaatuista tunnelmaa. Pisimmälle vietynä tehosteseinä on uniikki taideteos korostaen tilan estetiikkaa ja tilaajansa mieltymyksiä ja persoonallisuutta.

 

Tehoste- ja efektiseinät sekä erikoispinnoitteet ovat erinomainen tapa rikastaa sisustusta ja antaa tilalle persoonallinen ilme. Niiden avulla voidaan luoda monipuolisesti erilaisia tunnelmia ja visuaalisia vaikutelmia. Toisinaan yksi tehosteseinä riittää muuttamaan tilan ilmettä, kun taas toisissa tiloissa halutaan käsitellä kaikki seinäpinnat yhtenäisen ja vaikuttavan kokonaisuuden aikaansaamiseksi.  Tehoste- ja efektiseinät sekä erikoispinnoitteet tarjoavat rajattomia mahdollisuuksia sisustamiseen.

Kuvat, näytemallit erikoispinnoitteista, esitteet ja värikartat tarjoavat inspiraatiota ja auttavat sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan tyylin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen tehosteseinä on ainutlaatuinen ja siinä näkyy tekijänsä kädenjälki. Erityisesti vaativammista tehosteseinistä tehdään aina ”koevedos” tai mallipala, joka auttaa konkreettisesti hahmottamaan miltä lopputulos näyttää. Tämän tarkoitus on varmistaa, että saat juuri sellaisen tehosteseinän kuin olet halunnut.

 

Ei ole siis tarvetta tyytyä aina tavanomaiseen, sillä voit rohkeasti kuvitella mieleisesi seinän ja ottaa minut avuksesi suunnittelemaan ja toteuttamaan sen toiveidesi mukaisesti.

Sisustusremontointi Hakanen & Tytär, efektiseinät, tehosteseinät, erikoispinnoitteet

#Tehosteseinä
#Efektiseinä
#Erikoispinnoitteet
#Novacolor
#Valpaint
#Kangastapetti


TUTUSTU SISUSTUSMATERIAALEIHIN JA TUOTEMALLEIHIN MAAHANTUOJIEN SIVUILLA.

pinnoitekauppa logo
Novacolor logo
Tikkurila logo

TAI OTA YHTEYTTÄ  JA SUUNNITELLAAN YHDESSÄ JUURI SINUN TILAAN SOPIVA TEHOSTEPINTA.

TEHOSTE, EFEKTI JA ERIKOISPINNOTTEIDEN TYÖN HINTA

Erikoismaalaustyön hinta vaihtelee maalattavan alueen koon, valitun tuotteen ja tekniikan sekä toteutukseen kuluvan ajan perusteella. Yhden yksivärisen tehosteseinän maalaus on nopeaa ja se valmistuu usein päivässä. Sen sijaan, näyttävämpien tehosteseinien ja tilojen suunnittelu sekä toteutus vie enemmän aikaa työn vaatiman tarkkuuden, kuivumisaikojen, työn monivaiheisuuden ja vaativamman viimeistelyn takia. Toimeksiantojen erilaisuuden takia hinnoittelu on aina projektikohtaista.

Sisustusneuvonta

Yksivärisen tehosteseinä 

maalaus

alk. 360 € (sis. alv 24 %)

n. 3m x 3m tehosteseinä, perusmaalilla, (Hinta ei sisällä maalia ja tarvikkeita)

.

tehoste, efekti, ja erikoispinnoitteet

Yksinkertainen tehosteseinä sisustuslaasti

alk. 1080 € (sis. alv 24 %)

n. 3m x 3m tehosteseinä, toteutettuna sisustuslaastilla. (Hinta ei sisällä sisustuslaastia ja tarvikkeita.)

”Jos voit kuvitella sen, se on mahdollista.”
bottom of page