top of page

PINTAREMONTIT

Remontoinnissa on sääntöjä, mutta siinä ei tarvitse olla säätöä.

”Pieni” pintaremontti, kodin kunnostus tai ilmeen kohennus, maalaus – ja tapetointi – kuulostaa (aika) helpolta, mutta usein se ei suju ilman säätöä. Pitää allokoida omiin aikatauluihin sopiva aika remontille, hankkia ja hakea oikeat välineet ja tarvikkeet, tehdä tarvittavat työt taidokkaasti ja putsata paikat remontin jäljiltä. Mitä jos joku hoitaisi tämän kaiken puolestasi?

Palkkaamalla ammattilaisen vältät remontoinnin tarpeettomat sudenkuopat, turhat materiaalit ja tarvikehankinnat ja saat varmasti taidokkaan työnjäljen. Teen kaikki pienet ja isommatkin pintaremontit sinulle huolettomasti.

Suunnittelen, tilaan ja hankin remonttiin tarvittavat materiaalit, työkalupakistani löytyy sopivat välineet, kunnioitan sovittuja aikatauluja ja teen työni aina tarkasti ja ammattitaidolla. Remontin jälkeen panen paikat kuntoon ja vien ylimääräiset tarvikkeet mennessäni. Laajasta verkostostani löytyy tekijät myös lupien alaisille töille (sähkö-, putki- ja eristystyöt).

Kuulostaako hyvältä? Teetä omannäköisesi remontti.

Sisustusremontointi Hakanen & Tytär, pintaremontit, maalaus, tapetointi

#Pintaremontit

#Maalaus

#Tapetointi

#Tehosteseinät

#Laminaatti ja vinyylilattiat

#Listoitukset

REMONTTIPALVELU

Remonttipalvelun kautta toteutat niin pienet kuin isommatkin pintaremontit huolettomasti. Hyvä kommunikaatio, laadukkaat materiaalit, huolellinen työnjälki sekä sovitussa budjetissa pysyminen ja aikataulujen noudattaminen ovat keskeisiä tekijöitä työssäni. Sisustusartesaanina kiinnitän huomiota yksityiskohtiin ja teen remonttisi kuin se olisi omani. Laajasta yhteistyöverkostostani löytyvät tekijät myös lupien alaisille töille. Suunnittelupalvelu on käytössäsi, mikäli et ole varma siitä, mistä aloittaa tai miten muuttaa tila omanäköiseksesi.

yhteydenotto

Yhteydenotto

Remontointiprojekti alkaa yhteydenotolla. Yhteyttä voit ottaa niin soittamalla kuin sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Ensikontaktissa käydään läpi lyhyesti remonttikohdetta, tarpeita ja toiveita. Isompien pintaremonttien yhteydessä teen aina paikan päällä kartoituksen remonttikohteesta. Näin voin arvioida lähtötilanteen tarkemmin ja räätälöidä tarjouksen tarpeittesi mukaan.

tarjous

Tarjous

Saat kirjallisen tarjouksen remontointiprojektista, joka sisältää erittelyn sovitusta työstä, käytettävistä materiaaleista sekä selkeän aikataulun remontille.

remontointi

Remontointi

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen remontointi alkaa sovitun aikataulun mukaisesti. Remontin aikana tiedotan remontin etenemisestä säännöllisesti ja sovitusti.

keskustelu

Remontin tarkastaminen ja hyväksyminen

Remontin valmistuttua tarkastamme yhdessä tehdyn työn varmistaaksemme, että se vastaa sovittua lopputulosta ja voit antaa sille hyväksynnän.

Pintaremonttien hinnat

MITÄ REMONTOINTI MAKSAA?

Remontoinnin hinta riippuu monesta tekijästä, kuten remontoitavan tilan koosta, nykyisestä kunnosta, haluttujen muutosten laajuudesta sekä käytettävistä materiaaleista. Yhden yksivärisen tehosteseinän maalaus onnistuu yleensä yhden päivän aikana, kun taas koko huoneiston laajempi pintaremontti vie enemmän aikaa ja voi kestää useamman viikon. Remontoinnin hintahaarukka siis vaihtelee paljon, alkaen sadoista euroista useampiin tuhansiin, riippuen tehtävistä töistä. Saat aina remontista eritellyn kokonaistarjouksen, joka sisältää kaikki yhdessä sovitut työt, mikä selkeyttää remontin hinnan hahmottamista. Remontointityö voidaan hinnoitella myös tuntiperusteisesti, jolloin maksat ainoastaan tarvitsemastasi osaamisesta. Toimeksiantojen eroavaisuuksien takia hinnoittelu on aina projektikohtaista. Tutustu alla oleviin hinta esimerkkeihin.

Sisustusneuvonta

Yksivärisen tehosteseinän maalaus

alk. 360 € (sis. alv 24 %)

n. 3m x 3m tehosteseinä, perusmaalilla, (Hinta ei sisällä maalia ja tarvikkeita)

.

pintaremontit logo

Yksiön pintaremontti

alk. 1500 € (sis. alv 24 %)

Yksiön (n. 30 m2) kaikkien seinien maalaus maalarinvalkoisella sekä kattojen maalaus. (Hinta ei sisällä maalia ja tarvikkeita.)

sisustussuunnittelu ja pintaremontti

Tuntihinta

 alk. 45 € / h (sis. alv 24 %)

 

Remontointitöitä tuntilaskutuksella.

Sisustussuunnittelija, Helsinki

"Valitsin Marin toteuttamaan pintaremontin suunnittelmassani kohteessa, koska hän osaa nähdä myös sisustussuunnittelijan näkökulman toteutuksessa."

Pekka, Vantaa

"Neljä sanaa meidän remontista:
Helppous, Nopeus, Varmuus, Vaivattomuus"

bottom of page