top of page

SISUSTUSSUUNNITTELU

Sisustamisessa ei ole sääntöjä.

Tämä on juuri sinun kotisi, teidän työpaikkanne tai kaikille sopiva kahvila. Ei ole yhtä oikeaa tapaa sisustaa ja jokainen suunnitelma lähtee liikkeelle asiakkaan toiveista ja mielikuvista millaisessa tilassa hän haluaa olla ja elää.

Sisustussuunnittelussa on lainalaisuuksia ja sääntöjä. Sisustussuunnittelijana syvennyn pintoihin, materiaaleihin, sävyihin ja mittasuhteisiin. Paneudun myös oikeanlaiseen kalustukseen ja valaistukseen luodakseni juuri omannäköisesi tilan sinulle. Käytän sisustussuunnitelmissani värejä sekä hyödynnän sujuvasti vanhaa ja uutta.

Suunnittelen ihmistennäköisiä koteja, työpaikkoja ja tiloja, joihin mahtuu ääntä ja elämää, en sisältöä sisustuslehtiin. Toisinaan suunnittelemani kodit päätyvät kuitenkin sinne, ei sen vuoksi että ne on sinne suunniteltu, vaan siksi että niissä on ihmisten hyvä olla.  

 

Kevyt värikonsultaatio vai kattava sisustussuunnitelma 3D-malleineen?Tehdään yhdessä toiveistasi totta.

 

                           

sisustussuunnittelu, saunamökki järvenrannalla

#Sisustuskonsultaatio

#Sisustussuunnittelu

#Värisuunnittelu

#materiaalisuunnittelu

#Kaluste-, valaistus- ja tekstiilisuunnittelu

#3D-mallinnokset

#Stailaukset

#Sisustusmateriaalien hankinta 

SUUNNITTELUPALVELU

Autan mielelläni kaikissa sisustukseen liittyvissä kysymyksissä, olipa kyseessä kevyt konsultaatio omien ajatuksiesi vahvistamiseksi tai isompi muutos, jossa tarvitaan laaja-alaisempaa osaamista. Remonttipalvelu toteuttaa niin pienet kuin isommatkin pintaremontit huolettomasti. Laajasta yhteistyöverkostostani löytyy tekijät myös lupien alaisille töille. 

Alkutapaamisessa tutustutaan kohteeseen tarkemmin ja kartoitetaan makumieltymykset, tarpeet sekä toiveet. Tapaamisen aikana keskustellaan suunnitteluprojektin budjetista ja toteutusaikataulutoiveista.

Alkutapaaminen on maksuton.

yhteydenotto

Yhteydenotto

Suunnitteluprojekti alkaa yhteydenotolla. Yhteyttä voit ottaa niin soittamalla kuin sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Ensikontaktissa käydään läpi lyhyesti sisustussuunnittelun kohdetta, tarpeita ja toiveita sekä sovitaan aika alkutapaamiselle.

tapaaminen

Alkutapaaminen

Kirjallinen tarjous

suunnitteluvaihe

Suunnitteluvaihe

Alkutapaamisen jälkeen saat kirjallisen tarjouksen suunnitteluprojektista, joka sisältää yksityiskohtaisen erittelyn sovitusta. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen alkaa suunnittelutyö.

keskustelu

Ensimmäinen sisustussuunnitelma

Sinulle esitellään alustava sisustussuunnitelma, joka toimii lähtökohtana, mutta ei ole vielä lopullinen. Suunnitelma käydään yhdessä läpi ja siihen tehdään tarvittavia muutoksia sekä tarkennuksia, sitten että se vastaa täysin toiveitasi ja tarpeitasi.

valmis sisustussuunnitelma

Sisustussuunnitelma
dokumentoituna

Valmis sisustussuunnitelma

Valmis sisustussuunnitelma kattaa kaikki tarjouksessa määritellyt osa-alueet dokumentoituna. Mikäli suunnitelmaan sisältyy remontointia voimme auttaa remontin toteuttamisessa remonttipalvelumme kautta. Tarvittaessa hankimme sisustusmateriaalit -ja elementit puolestasi sekä valvomme sisustusprojektin toteuttamista.

Sisustussuunnittelu hinnat

MITÄ SISUSTUSSUUNNITTELU MAKSAA?

Sisustussuunnittelun hinta muodostuu eri tekijöistä ja hintahaitari vaihtelee riippuen suunnittelutyön laajuudesta sekä siitä miten yksityiskohtaisen suunnitelman valitset. Jokainen kohde on erilainen laajuuden, vaativuuden ja muutostarpeiden mukaan. Tyypillisesti suunnittelukohteesta tehdään kokonaistarjous, joka sisältää kaikki yhdessä sovitut työt sekä suunnittelun osa-alueet. Suunnittelutyötä voidaan tehdä myös tuntiperusteisesti, jolloin maksat suunnittelijan kokemuksesta ja tietotaidosta kohdistuen sinulle tärkeisiin asioihin. Toimeksiantojen eroavaisuuksien takia hinnoittelu on aina projektikohtaista. Alla olevat hintaesimerkit auttavat sinua alkuun.

Sisustusneuvonta

Sisustusneuvonta

alk. 149 € (sis. alv 24 %)

Sisustusneuvoja & varmuutta materiaalivalintoihin suullisesti. 2h tapaaminen kohteessa tai etäyhteyden välityksellä.

.

sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

alk. 549 € (sis. alv 24 %)

Sisustussuunnittelua tarpeittesi mukaan, sisältäen aina kirjallisen dokumentoinnin ja havainnekuvat.

(Esimerkiksi, makuuhuone 8-10 h, sisältäen huonekortin ja havainnekuvat.)

sisustussuunnittelu ja pintaremontti

Tuntilaskutus

 65 € / h (sis. alv 24 %)

 

Sisustussuunnittelua tuntilaskutuksella.

Kampaamo, Helsinki

"Mari stailasi kivijalkamyymäläni näyteikkunan ja antoi samalla runsaasti käytännönvinkkejä, miten toteutan näyteikkunan stailauksen tulevaisuudessa itse. Lopputulos oli hieno."

Katja, Klaukkala

"Mari kuunteli ja huomioi suunnitelmassa kaikki toiveemme. Tuloksena oli värimaailmaltaan rikas ja toimiva makuuhuone, jollaista en olisi itse osannut kuvitella meille. Suosittelen!"
bottom of page